Aardbeien kokos slof

Het aardbeienseizoen is begonnen en wat is er nu lekkerder dan een frisse, zachte slof met romige kokos en sappige aardbeien op mooie dag als vandaag! Deze zomerse traktatie is niet alleen makkelijk om te maken, maar ook helemaal glutenvrij en zonder toegevoegde suikers. Dus je kunt zorgeloos genieten, of je nu koolhydraatarm eet of gewoon iets lichters zoekt voor bij de koffie of op een zonnige middag in de tuin.

De slof is heerlijk luchtig met een verrassende kokossmaak, en de aardbeien zorgen voor een frisse fruitige topping. Perfect als zomertoetje of bij een gezellige brunch.

Gewoon genieten en dat helemaal koolhydraatarm zonder wisselende suikerspiegel! En misschien wel het allerleukste, hij is gemaakt zonder amandelmeel. Dus de mensen die niet van amandelmeel houden, dit is een must bake! 

Ik heb de slof gebakken met deze slof springvorm.

Klik hier voor meer zoete recepten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten! (boek 6 & 7 staan nog tijdelijk in een combinatie aanbieding!)

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Aardbeien kokos slof

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 6 stukken
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per stuk


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160.
Mix de eieren, kokosmelk, erythritol en vanille luchtig voor ongeveer een minuut.
Meng de kokosmeel, kokosrasp, wijnsteenbakpoeder en zout tot een egaal beslag.
Snijd de aardbeien in grove stukjes en roer die als laatst door het beslag.
Schep het beslag in de bakvorm en bak de slof 25 minuten goudbruin in de oven.

Laat de cake afkoelen en klop ondertussen de slagroom stijf met erythritol en een snufje xanthaangom.
Versier de slof met aardbeien en slagroom.

 


Sleutelwoorden: kokos, cake, slof, gebak, suikervrij, koolhydraatarm, glutenvrij, keto, low carb, aardbeien,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.