After eight

Ik had zo’n grote trek in chocolade vandaag, dus daar moest ik wat aan doen. Eerder maakte ik deze kokos chocolade snoepjes en dit recept lijkt er erg op. Dit keer heb ik er alleen een after eight draai aan gegeven en wat zijn ze heerlijk geworden! Lekker als je net als ik, een craving hebt voor chocolade. Als toetje na het eten zijn ze ook echt heerlijk uit de vriezer. Net een mini chocolade ijsje! Je kun je er deze koolhydraatarme chocolade overheen drizzlen als je er echt een feestje van wilt maken!

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik hier voor meer zoete recepten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten. 
Wisten jullie dat de boek 2 & 7 tijdelijk voor zijn afgeprijsd! (klik hier een neem gauw een kijkje)

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

After eight

  • Bereidingstijd: 15 minuten + 1,5 uur uitharden
  • Porties: 4 stuks
  • Aantal koolhydraten: 4,3 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maal de vulling door de kokosrasp met de romige kokosmelk, kokosolie, erythritol en mint-extract te mengen.
Vul 4 vormpjes en druk het kokosmengsel goed aan in de vormpjes en laat het in de vriezer uitharden voor minimaal een uur.
Smelt de chocolade au bain-marie en laat het iets afkoelen.
Haal de kokosvulling uit de vriezer en dip het door de chocolade.
Leg het weer in de vriezer zodat het kan uitharden voor ongeveer een half uur.


Sleutelwoorden: kokos, chocolade, low carb, keto, koolhydraatarme, glutenvrije, bounty, snoep, ijs, ijsjes, snoepjes,

Deel, tag en win!

Deel gezellig je gemaakte recepten uit de kookboeken of website in de Facebookgroep en/of op Instagram en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.