Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

After eight

  • Bereidingstijd: 15 minuten + 1,5 uur uitharden
  • Porties: 4 stuks
  • Aantal koolhydraten: 4,3 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maal de vulling door de kokosrasp met de romige kokosmelk, kokosolie, erythritol en mint-extract te mengen.
Vul 4 vormpjes en druk het kokosmengsel goed aan in de vormpjes en laat het in de vriezer uitharden voor minimaal een uur.
Smelt de chocolade au bain-marie en laat het iets afkoelen.
Haal de kokosvulling uit de vriezer en dip het door de chocolade.
Leg het weer in de vriezer zodat het kan uitharden voor ongeveer een half uur.


Sleutelwoorden: kokos, chocolade, low carb, keto, koolhydraatarme, glutenvrije, bounty, snoep, ijs, ijsjes, snoepjes,