Ingrediënten
- 100 gram koolhydraatarme pure chocolade drops (klik)
- 60 g geraspte kokos
- 60 g romige kokosmelk of ongeklopte slagroom
- 30 g gesmolten kokosolie
- 15 g erythritol (klik)
- 2 tl mint-extract (klik)
Bereidingswijze
Maal de vulling door de kokosrasp met de romige kokosmelk, kokosolie, erythritol en mint-extract te mengen.
Vul 4 vormpjes en druk het kokosmengsel goed aan in de vormpjes en laat het in de vriezer uitharden voor minimaal een uur.
Smelt de chocolade au bain-marie en laat het iets afkoelen.
Haal de kokosvulling uit de vriezer en dip het door de chocolade.
Leg het weer in de vriezer zodat het kan uitharden voor ongeveer een half uur.
Sleutelwoorden: kokos, chocolade, low carb, keto, koolhydraatarme, glutenvrije, bounty, snoep, ijs, ijsjes, snoepjes,