Bagels

Ik maakte deze heerlijke bagels om samen met deze paddoburger te eten voor de lunch! Super lekker en al helemaal in combinatie met deze koolhydraatarme truffelmayonaise. De bagel is ook heerlijk met roomkaas en verse dille, of kruidenroomkaas met gerookte zalm… Een perfecte lunch of luxe ontbijt/brunch!

De bagels heb ik gebakken met deze BPA-vrije bagel bakvorm van hoogwaardig kwaliteit.

Klik hier voor meer lunch recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten! 
Voor de mensen die boek 6 & 7 nog niet hebben, heb ik een leuke aanbieding! Je kunt beide boeken namelijk scoren als combinatie deal!! (klik) 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bagels

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 2 bagels
  • Aantal koolhydraten: 2,5 g khd per bagel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten tot een egale massa en verdeel het over 2 bakvormpjes.
Smeer eventueel een eidooier ver de bagels met behulp van deze bak kwast.
Strooi sesamzaadjes of maanzaad over de bagels en bak de bagels 20-25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: bagel, koolhydraatarm, glutenvrij, bagels, broodjes, koolhydraatarme,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.