Ik maakte deze heerlijke bagels om samen met deze paddoburger te eten voor de lunch! Super lekker en al helemaal in combinatie met deze koolhydraatarme truffelmayonaise. De bagel is ook heerlijk met roomkaas en verse dille, of kruidenroomkaas met gerookte zalm… Een perfecte lunch of luxe ontbijt/brunch!
De bagels heb ik gebakken met deze BPA-vrije bagel bakvorm van hoogwaardig kwaliteit.
Klik hier voor meer lunch recepten.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
Voor de mensen die boek 6 & 7 nog niet hebben, heb ik een leuke aanbieding! Je kunt beide boeken namelijk scoren als combinatie deal!! (klik)

Bagels
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 2 bagels
- Aantal koolhydraten: 2,5 g khd per bagel
Ingrediënten
- 80 g amandelmeel (webshop)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (webshop)
- 2 tl Mexicaanse kruiden (webshop)
- 2 tl baking soda
- 1/2 el appelazijn
- 2 eieren
- 20 g kwark/Griekse yoghurt
- 50 g gesmolten roomboter
- Topping: sesamzaadjes of maanzaad
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten tot een egale massa en verdeel het over 2 bakvormpjes.
Smeer eventueel een eidooier ver de bagels met behulp van deze bak kwast.
Strooi sesamzaadjes of maanzaad over de bagels en bak de bagels 20-25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: bagel, koolhydraatarm, glutenvrij, bagels, broodjes, koolhydraatarme,