Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bauwe bessen slof

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 5 stukjes
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd per stuk

Ingrediënten

Slof:

Blauwe bessen jam:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de slof tot een stevig mengsel en verdeel het over de bakvorm.
Ik heb de blauwe bessen over het midden van de slof verdeeld en wat ingedrukt in het beslag.
Bak de slof 25 a 30 minuten goudbruin in de oven.
Maak ondertussen de bessen jam door de ahorn, bessen en erythritol te koken in een pannetje.
Voeg arrowroot toe om de jam te binden.

Verdeel de bessenjam over de slof zodra deze is afgekoeld en strooi er eventueel poedersuikervervanger (klik) over.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, slof, blauwe bessen, gebak,