Boek 6 & 7 in prijs verlaagd!

De mensen die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief van mijn winkeltje hebben het misschien al gezien. Mijn nieuwste boeken, Boek 6 & 7 Koolhydraatarme koken met Oanh’s Kitchen en Wereldse koolhydraatarme gerechten uit Oanh’s Kitchen hebben namelijk beide een nieuwe vaste prijs gekregen! Elk boek bevat 204 pagina’s gevuld met mijn favoriete koolhydraatarme recepten voor elk moment van de dag. Bijna alle recepten zijn exclusief, en zijn dus niet te vinden op deze website. Dus heb je altijd al de boeken willen bemachtigen kan dat nu voor een scherpe prijs!

Er staan heerlijke ontbijtjes in, lunch recepten, diner gerechten, tussendoortjes en natuurlijk lekkere crackers, broodjes en niet te vergeten, verrukkelijke desserts! Net zoals jullie gewend zijn van deze website, heb ik ernaar gestreefd om de recepten makkelijk en smaakvol te maken zodat het voor iedereen haalbaar is om de gerechten klaar te maken.

Om een klein ideetje te geven zul je in boek 6 onder andere een smaakvol risotto recept vinden, romige tagliatelle en smaakvolle cinnamon rolls. En in boek 7 staan recepten van over de hele wereld waaronder gnocchi, Japanse kip Teriyaki en pittige kip met satésaus! De boeken hebben beide maar liefs 204 pagina’s gevuld met heerlijke recepten, dus sla je slag als je op zoek bent naar een grote dosis frisse inspiratie!

Heb je al een beetje trek gekregen of ben je nieuwsgierig geworden?
Neem dan gauw een kijkje in mijn winkeltje! (klik hier)

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.