Bounty magnums

Vandaag heb ik deze heerlijke zelfgemaakte keto bounty magnums gemaakt! Super makkelijk om te maken, verfrissend én helemaal keto proof. Perfect voor een zomerse dag als vandaag!

Ze zijn niet alleen lekker romig en fris, maar ook ontzettend leuk om samen te maken, en nog leuker om op te eten. Ideaal als je zin hebt in een verantwoorde traktatie en tegelijkertijd optimaal wil genieten!

Ik heb deze ijsvormpjes gebruikt.

Klik hier voor meer heerlijke ijs recepten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bounty magnums

  • Bereidingstijd: 10 minuten + 3 uur vriezer
  • Porties: 3 stuks
  • Aantal koolhydraten: 5,6 g khd per bounty magnum


Bereidingswijze

Smelt de kokosolie en meng de kokosmelk, geraspte kokos, erythritol en vanille.
Verdeel het mengsel over 3 vormpjes en leg het minimaal 3 uur in de vriezer.

Smelt de chocolade au bain-marie, haal de ijsjes uit de vormpjes en bedek de ijsjes in de chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnum, bounty, magnums, ijs, ijsjes, kokos, suikervrij,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.