Vandaag heb ik deze heerlijke zelfgemaakte keto bounty magnums gemaakt! Super makkelijk om te maken, verfrissend én helemaal keto proof. Perfect voor een zomerse dag als vandaag!
Ze zijn niet alleen lekker romig en fris, maar ook ontzettend leuk om samen te maken, en nog leuker om op te eten. Ideaal als je zin hebt in een verantwoorde traktatie en tegelijkertijd optimaal wil genieten!
Ik heb deze ijsvormpjes gebruikt.
Klik hier voor meer heerlijke ijs recepten!
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
Print
Bounty magnums
- Bereidingstijd: 10 minuten + 3 uur vriezer
- Porties: 3 stuks
- Aantal koolhydraten: 5,6 g khd per bounty magnum
Ingrediënten
- 25 g kokosolie
- 150 ml kokosmelk
- 40 g geraspte kokos (webshop)
- 20 g erythritol (webshop)
- 2 tl vanille-extract (webshop)
- 60 g smeltchocolade (webshop)
Bereidingswijze
Smelt de kokosolie en meng de kokosmelk, geraspte kokos, erythritol en vanille.
Verdeel het mengsel over 3 vormpjes en leg het minimaal 3 uur in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie, haal de ijsjes uit de vormpjes en bedek de ijsjes in de chocolade.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnum, bounty, magnums, ijs, ijsjes, kokos, suikervrij,