Broodjes met sandwichspread!

Broodjes met sandwichspread!


Sandwichspread neemt mij terug naar de tijd dat ik stage liep bij een bakker. Ik begeleide daar mensen met een beperking die in de bakkerij broden bakten voor het winkeltje en voor de andere woongroepen.
Normaal gesproken zit er redelijk veel zooi in reguliere sandwichspread, maar in deze sandwichspread is biologisch en bevat bovendien ook minder koolhydraten.
Ik heb de zongedroogde tomatenspread op een heerlijk broodje gesmeerd, uiteraard weer gemaakt deze mega handige omeletmaker!

Het recept van het broodje vind je hieronder:

Ingrediënten 1 broodje

 6 khd per broodje

Bereidingswijze:

Meng het amandelmeel met het ei, wijnsteenbakpoeder, zout en kruidenroomkaas tot een egaal mengsel.
Doe het mengsel in de omeletmaker en bak het broodje ongeveer 8 minuten.
Draai het broodje voorzichtig om en bak het broodje nog ongeveer 4 minuten.
Laat het broodje afkoelen, snijd het broodje vervolgens doormidden en beleg het broodje tot slot met de sandwichspread!

Geniet!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*