Brownie tiramisu taartje

Vandaag heb ik deze overheerlijke brownie tiramisu taart gebakken. Ik had trek en heel veel zin in zoets en wou graag het weekend goed inluiden met wat lekkers! Hij is met vlag en wimpel door de jury gekomen en zelf zonder de tiramisu topping smaakt hij geweldig. Heerlijk zachte, smeuïge brownie met een creamy tiramisu topping.. Een absolute must bake!

Ik heb de brownie tiramisu taart gebakken met deze keramische springvorm.

Klik hier voor meer cake recepten!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Brownie tiramisu taartje

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 8 punten
  • Aantal koolhydraten: 2,8 g khd per punt

Ingrediënten

Brownie:

Tiramisu topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de boter en chocolade in een pannetje.
Meng vervolgens de rest van de brownie ingrediënten bij de gesmolten boter en chocolade en schep het in de springvorm.
Bak de brownie 25 minuten goudbruin in de oven en laat het goed afkoelen.

Maar de tiramisu topping door de slagroom stijf te kloppen met de erythritol.
Roer de mascarpone los en spatel het door de slagroom.
Verdeel het romige mengsel over de brownie en strooi cacaopoeder over het geheel.

 


Sleutelwoorden: brownie, tiramisu, gebak, taart, koolhydraatarme, koolhydraatarm, glutenvrij, glutenvrije, suikervrij, suikervrije, keto, low carb,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.