Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Brownie witte choco caramel fudge!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 45 minuten
  • Porties: 20
  • Aantal koolhydraten: 1.9 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt. (de gekleurde ingrediënten zijn klikbaar)


Ingrediënten

Brownie:

Vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de chocolade en meng het met de rest van de ingredienten tot een homogene massa.
Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie 30 minuten in de oven.

Maak de vulling door de slagroom in een pannetje op te warmen met de roomboter, witte chocolade, erythritol, stroopvervanger en vanille.
Kook het net zolang op een middelmatig vuurtje tot het geheel is ingedikt, dit kan wel 20-30 minuten duren.

Wel de gelatineblaadjes in een bakje met koud water voor ongeveer 5 minuten en voeg het bij het mengsel in de pan en roer totdat het goed is opgenomen.
Giet het mengsel bovenop de brownie, verdeel de macadamianoten en fruit erover en laat het minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brownie, chocolade, caramel, fudge