Cake met roomkaas en witte chocolade

Wij gaan morgen heerlijk een dagje naar de speeltuin. Ik heb nog even gauw een cake gebakken zodat we die kunnen meenemen! Lekker met roomkaas, bosbessen, frambozen, witte chocolade en een vleug vanille. Hij is makkelijk om te maken en eenvoudig in te vriezen. Maar vers uit de oven vind ik de cake het allerlekkerst!

Klik hier voor meer smakelijke baksel recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cake met roomkaas en witte chocolade

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.8 g per plakje

Omschrijving

Ik heb de cake gebakken in deze bakvorm.



Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten behalve het fruit tot een luchtig en egaal mengsel. Meng als laatst het fruit erdoor, schep het geheel in de bakvorm en strooi nog een beetje fruit bovenop. Bak de cake 45-50 minuten goudbruin in de oven. Haal de cake uit de oven, laat het afkoelen en snijd de cake in 12 plakjes. Strooi er eventueel nog wat poedersuikervervanger over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cake, frambozen, witte chocolade,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

2 Comments

  1. Waarom is de wijnsteenpoeder door gestreept?

  2. Ik heb deze zonder de witte chocolade gemaakt (niet in huis) en dat ingevuld door extra roomkaas. Heel erg lekker!

Laat een antwoord achter aan Jelleke Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.