Cakejes met frambozen

Gisteren maakte ik deze heerlijke cakejes met frambozen uit de tuin. Ze zijn lekker zacht, luchtig en heerlijk van smaak. Ideaal om mee te nemen of lekker op te smikkelen tussendoor. De cakejes zijn ook erg makkelijk om te maken en heerlijk met bijvoorbeeld andere fruit stukjes of chocolade.

Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm. 

Klik hier voor meer zoete recepten!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cakejes met frambozen

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6 stuks
  • Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per cakeje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een luchtig en egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cake, cakejes, gebak, eierkoek, koolhydraatarme, glutenvrije, zachte, luchtige, frambozen,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.