Gisteren maakte ik deze heerlijke cakejes met frambozen uit de tuin. Ze zijn lekker zacht, luchtig en heerlijk van smaak. Ideaal om mee te nemen of lekker op te smikkelen tussendoor. De cakejes zijn ook erg makkelijk om te maken en heerlijk met bijvoorbeeld andere fruit stukjes of chocolade.
Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm.
Klik hier voor meer zoete recepten!
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
PrintCakejes met frambozen
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 6 stuks
- Aantal koolhydraten: 1,5 g khd per cakeje
Ingrediënten
- 150 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 2 eieren
- 50 g gesmolten roomboter
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 50 g bruine suikervervanger (klik)
- 100 ml melk
- 25 g frambozen
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Mix alle ingrediënten tot een luchtig en egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cake, cakejes, gebak, eierkoek, koolhydraatarme, glutenvrije, zachte, luchtige, frambozen,
Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?