Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Carrot cheesecake!

  • Bereidingstijd: 3 uur en 15 minuten
  • Porties: 10
  • Aantal koolhydraten: 5.2 g per punt

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.


Ingrediënten

Carrot cake:

Cheesecake vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten van de carrot cake tot een egaal mengsel.
Smelt de witte chocolade en meng vervolgens alle ingrediënten van de cheesecake tot een egaal mengsel.
Verdeel 2/3 van de carrot cake in een springvorm, schep de helft van de cheesecake vulling erover, met daarbovenop de rest van de carrot cake vulling en tot slot de laatste helft van de cheesecake vulling.
Bak de carrot cheesecake 1 uur in de oven en laat het daarna goed afkoelen.
Leg de carrot cheesecake minimaal 2 uur in de koelkast en versier de taart met paaseieren en geraspte witte chocolade.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, carrot, wortel, taart, pasen