Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cheesecake slof

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6 porties
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per portie

Ingrediënten

Bodem:

Cheesecake:

Garnering:

  • blauwe bessen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem tot een stevig mengsel en verdeel het over de springvorm.
Bak de bodem 10 minuten in de oven.
Maak ondertussen de cheesecake vulling door de roomkaas te mixen met de erythritol, vanille en eieren.
Schep de cheesecake vulling bovenop de bodem, verdeel de blauwe bessen erover en bak de cheesecake nogmaals 25 minuten goudbruin in de oven.

Laat de cheesecake afkoelen en daarna nog 2 uur opstijven in de koelkast.
Garneer de cheesecake met bessen en strooi er eventueel poedersuikervervanger (klik) over.

 


Sleutelwoorden: slof, cheesecake, koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrije, glutenvrij, blauwe bessen, keto,