Ingrediënten
- 25 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 60 g wortel
- verse gember (ter grootte van ongeveer een duim)
- 3 stukken kipfilet
- 1 tl paprikapoeder
- snuf cayennepeper
- 50 g tomatenpuree
- 1 el azijn
- 35 g erythritol (klik)
- 60 g paprika
- 175 g courgette
- 1/2 blokje bouillon
- 150 ml water
Bereidingswijze
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en de wortel in kleine blokjes.
Fruit het in een pan met olie.
Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes.
Voeg na 2 minuten de kipfilet toe, de gember, paprikapoeder, cayennepeper, tomatenpuree, azijn en erythritol.
Snijd de paprika en courgette in plakjes en voeg die na ongeveer 5 minuten toe in de pan.
Voeg na ongeveer 3 minuten de bouillon en water toe, breng het aan de kook en draai het vuur matig.
Pruttel het geheel tot de wortel beetgaar is gekookt.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, hawaii, chicken, tonight, nasi,