Omschrijving
Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm.
Ingrediënten
- 85 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 3 eieren
- 25 g gesmolten roomboter
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 50 g bruine suikervervanger (klik)
- 100 g Griekse yoghurt
- 15 g cacaopoeder
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- koolhydraatarme marsepein (klik)
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het mengsel over de 6 bakvormpjes. Maak ei vormpjes van de marsepein en druk het voorzichtig in het midden van de cakejes.
Bak de chocolade cakejes 25 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, marsepein, chocolade, cake, cakejes, Pasen