Chocolade ijsjes

Gisteravond heb ik deze gezellige chocolade ijsjes gemaakt en wat zijn ze heerlijk geworden! Ik heb ze met gesmolten koolhydraatarme witte chocolade en melk chocolade (klik) en wat frisse blauwe besjes versierd. Smullen geblazen… Hier kunnen we de komende warme dagen heerlijk van genieten!

Klik hier voor meer ijsjes recepten.

Ik heb ze gemaakt met deze BPA vrije ijsvormpjes. De ijsvormpjes staan deze week in de aanbieding!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade ijsjes

  • Bereidingstijd: 4 uur en 20 minuten
  • Porties: 3 stuks
  • Aantal koolhydraten: 4,5 g khd per stuk


Bereidingswijze

Verwarm de slagroom, cacaopoeder en erythritol in een pannetje en roer totdat de cacaopoeder goed is opgelost en de slagroom wat is ingedikt.
Verdeel het mengsel over 3 vormpjes en vries de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer.

Smelt de chocolade au bain-marie en versier de ijsjes met eventueel blauwe bessen en de gesmolten chocolade. 


Sleutelwoorden: low carb, koolhydraatarm, keto, ijsje, ijs, magnum, suikervrij, koolhydraatarme, chocolade, ijsjes,

Heb je mijn e-book makkelijke en snelle recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.