Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ik heb deze bakvorm gebruikt
Ingrediënten
 Cake:Â
- 50 g roomboter op kamertemperatuur
- 4 eieren
- 100 g Griekse yoghurt
- 150 g amandelmeel (klik)
- 40 g bruine suikervervanger (klik)
- 15 g cacaopoeder
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Kokos vulling:
- 50 g geraspte kokos
- 2 eieren
- 10 g bruine suikervervanger (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de eieren enkele minuten luchtig. Meng alle ingrediënten bij de eieren en mix het tot een egaal beslag. Schep het beslag in de springvorm.Â
Kokos vulling
Meng vervolgens de eieren luchtig met de geraspte kokos en bruine suikervervanger bij. Verdeel het kokosmengsel met een spuitzak of lepel in het chocolade beslag (spuit of lepel ronde kokosvullingkjes in het chocoladebeslag)
Bak de chocolade kokoscake 30-35 minuten in de oven (prik er met een satéprikker in om te kijken of hij droog is in het midden. Anders enkele minuten langer) en strooi tot slot geraspte kokos over de cake.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kokos, chocolade, cake