Chocolade marble cheesecake!

Deze cheesecake is heerlijk romig en verrukkelijk van smaak. Hij ziet er hemels lekker uit en is helemaal niet moeilijk om te maken. Perfect voor een feestelijke gelegenheid!

Kijk hier voor meer heerlijke taart recepten!

Ik heb de taart gebakken met deze springvorm.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade marble cheesecake!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 30 minuten
  • Porties: 8 punten
  • Aantal koolhydraten: 5 g khd per punt

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Vet de springvorm in.
Meng alle ingrediënten, doe de bodem in de springvorm en druk het goed aan.
Doe de bodem 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de chocolade au bain-marie te smelten.
Mix de roomkaas met de bruine suikervervanger, vanille en doe de eieren er 1 voor 1 bij.
Giet de vulling over de bodem en doe daarna de gesmolten chocolade erbij.
Gebruik een sateprikker om de chocolade op z’n marbles te mengen en doe de cheesecake tot slot 50-55 minuten in de oven.

Laat de cheesecake goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cheesecake, taart, marble, chocolade

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

5 Comments

  1. Kan je dit ook invriezen?

  2. Beste Oahn,
    Ziet er prima uit.
    Ik heb een vraag groot is de door jou gebruikte springvorm?
    Grt Aletta

  3. Hi Oanh,

    Ziet er zalig uit, ga ik zeker maken?
    Hoe groot is de vorm die jij gebruikte?

    P.S. Had jij dat winkeltje met bakspullen op de Nieuwesloot in Alkmaar? Op het hoekje, vlakbij de Hema.

    Groet en bedankt voor je lekkere recepten en succes met de online shop,
    Monique

Laat een antwoord achter aan AlettA Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.