Chocolade pindakaas cupcakes!

Chocolade pindakaas cupcakes!


 

Het is weer zover! De chocolade cravings zijn weer terug van weggeweest.
Ik had alles in huis om er lekker brownies of deze smakelijke cupcakes te maken.
Heerlijk met een vleugje pindakaas en een framboosje!

Ingrediënten 6 cupcakes

 3.75 khd per cupcake

  • 60 g smeltchocolade
  • 3 eieren
  • 100 g roomkaas
  • 75 g pindakaas
  • 125 g amandelmeel
  • 35 g Sukrin+
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zout
  • 25 g gesmolten roomboter

Topping: frambozen

 

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade au-bain marie.
Verwarm de oven op 180c.
Mix de eieren luchtig met de roomkaas en pindakaas.
Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 6 cupcake vormpjes, garneer de cupcakes eventueel met framboosjes en bak de cupcakes 30 minuten.

Geniet! X

 

1 Reactie

  1. Hetty Peeters

    Hoihoi. Welke pindakaas gebruik je nu?
    Groetjes, Hetty.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*