Omschrijving
Ik heb deze springvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 250 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 20 g cacaopoeder
- 35 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 3 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 225 g volle kwark
- 25 g gesmolten boter
Topping:
- 125 g pure smelt chocolade (klik)
- bessen
- aardbeien
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Mix de eieren luchtig. Meng de rest van de ingrediënten tot een homogene massa.
Meng luchtig de eieren erdoor en schep het geheel in de springvorm.
Bak de chocoladetaart 25 minuten in de oven.
Smelt de chocolade au-bain marie en verdeel de gesmolten chocolade over de taart.
Laat de taart afkoelen en verdeel het fruit erover.