Cinnamon pannenkoekjes met glazuur

Voor de brunch maakte ik vandaag deze verrukkelijke pannenkoekjes met cinnamon en glazuur drizzle. Ze zijn binnen 10 minuten op tafel getoverd en extra heerlijk voor de aankomende herfst.

Ik heb ze gemaakt met deze pannenkoekenmaker. Meer recepten met de pannenkoekenmaker vind je hier! Je kunt ze ook in de oven maken met bijvoorbeeld deze bakvorm. Bak ze dan 25 minuten op 160c.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cinnamon pannenkoekjes met glazuur

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Porties: 1 portie
  • Aantal koolhydraten: 5.5 g khd

Ingrediënten

Cake:

Kaneel:

Glaze:


Bereidingswijze

Zet de pannenkoekenmaker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng alle ingredienten tot een homogene massa en maak vervolgens het kaneel mengsel door de boter te mengen met de bruine suikervervanger en kaneel.

Verdeel een beetje boter in beide vormen en schep het cake mengel in de vormen met daarbovenop het kaneel mengsel in een leuke spiraalvorm. Bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.

Maak de glaze door de roomkaas te mengen met slagroom en erythritol en drizzle het over de pannenkoekjes.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoekenmaker, pancake, cake, cinnamon, kaneel,

Heb je mijn e-book makkelijke en eenvoudige recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.