Cobbler crumble met rood fruit

Ik had nog heerlijk rood fruit in de koelkast en vriezer liggen die ik graag wou gebruiken voor een zoet receptje. Het is uiteindelijk deze heerlijke kruising geworden van een crumble en een cobbler. Super lekker als dessert of lekker tussendoortje. Het is helemaal een grote traktatie met een koolhydraatarm bolletje ijs!

Klik hier voor meer zoete recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Cobbler crumble met rood fruit

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 3 porties
  • Aantal koolhydraten: 9 g khd per portie


Bereidingswijze

Verwarm het fruit met de erythritol en vanille in een pannetje.
Verwarm de oven op 160c.
Meng de roomboter met ei, amandelmeel, xanthaangom, zout en erythritol tot een deeg.
Schep het fruit in een ovenschaal en verdeel het deeg erover.
Bak het 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, koolhydraatarme, cobbler, crumble, rood fruit, low carb, low carb, keto, glutenvrij, gebak

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.