Courgette brownies

Deze brownies heb ik voor de challenge gemaakt deze week. Ze zijn makkelijk om te maken, smaken hemels (absoluut niet naar amandelmeel of courgette), zijn smeuïg en ook nog eens luchtig. Zonder twijfel een must-bake voor de chocolade liefhebbers onder ons.

Ik heb de brownies gebakken met deze bakvorm.

Kijk hier voor meer brownie recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Courgette brownies

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 20 stukjes
  • Aantal koolhydraten: 0,85 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Rasp de courgette en knijp het vocht uit.
Meng courgette met alle ingrediënten (behalve de topping) tot een egaal beslag en schep het in de bakvorm.
Bak de brownies 25 minuten in de oven.
Laat het afkoelen en smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
Verdeel de chocolade over de brownie en snijd het in 20 stukjes.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brownies, brownie, chocolade, cacao, gebak, suikervrij,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.