Omschrijving
Maak mooie courgette slierten met behulp van deze rasp!
Ingrediënten
- 500 g courgette
- 300 gram gehakt
- 2 tl sambal
- 4 el sojasaus
- snuf Italiaanse kruiden
- 100 g rode puntpaprika
- 125 g champignons
- 250 gram tomaten passata
- garnering: parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Maak de courgette met behulp van de spirelli .
Rul het gehakt in een beetje kokosolie en voeg de sambal, sojasaus en Italiaanse kruiden toe.
Snijd de paprika en champignons in klein stukjes en bak het enkele minuten.
Voeg vervolgens de passata toe en laat het ongeveer 5 minuten pruttelen.
Voeg tot slot de courgette toe en bak het ongeveer 2 minuten mee. (niet te lang, anders wordt het slap en waterig)
Garneer de courgette bolognese met parmezaanse kaas en geniet!Â
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, courgette, courgetti, pasta, bolognaise,