Crackers met kaas!

Ik heb ook deze smaakvolle crackers gemaakt voor de challenge. De crackers zijn heerlijk knapperig. Lekker om zo op te snoepen of natuurlijk heerlijk met een tasty dipje! Ik heb italiaanse kruiden gebruikt, maar rozemarijn of een toefje sambal is ook zeker een aanrader!

Klik hier voor meer cracker recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Crackers met kaas!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 20
  • Aantal koolhydraten: 0,25 g khd per cracker

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.

Meng alle ingrediënten en maak een bol van het geheel.
Leg de bol tussen 2 vellen bakpapier en maak er een groot plak (van ongeveer 3mm) van met behulp van een deegroller. Verwijder het bovenste vel bakpapier en verdeel het plak over 20 stukjes. Prik met een vorm gaatjes in het deeg en bak de crackers 20-25 goudbruin in de oven. Laat de crackers afkoelen zodat ze lekker knapperig worden.


Notities

Hoe dunner hoe knapperiger! Houd ze dan goed in de gaten. Dunner betekend ook korter in de oven.

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cracker, crackers, toast, toastjes

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Beste Oanh,

    Hoe dik ongeveer uitrollen? Halve centimeter dik?

  2. Marja Roele-Aertsen

    Hoi Oanh , staat er nu 7.5 gr amandelmeel of moet dat 75 gr. zijn? Bedankt en groetjes Marja

Laat een antwoord achter aan Marja Roele-Aertsen Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.