Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Crackers met kaas!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 20
  • Aantal koolhydraten: 0,25 g khd per cracker

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.

Meng alle ingrediënten en maak een bol van het geheel.
Leg de bol tussen 2 vellen bakpapier en maak er een groot plak (van ongeveer 3mm) van met behulp van een deegroller. Verwijder het bovenste vel bakpapier en verdeel het plak over 20 stukjes. Prik met een vorm gaatjes in het deeg en bak de crackers 20-25 goudbruin in de oven. Laat de crackers afkoelen zodat ze lekker knapperig worden.


Notities

Hoe dunner hoe knapperiger! Houd ze dan goed in de gaten. Dunner betekend ook korter in de oven.

Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, cracker, crackers, toast, toastjes