Omschrijving
Klik hier voor meer recepten met de pannenkoekenmaker.
Ingrediƫnten
- 2 takjes verse koriander
- 60 g amandelmeel (klik)
- 5 g eiwitpoeder (klik)
- 10 g gesmolten boter
- 1 ei
- 50 g volle kwark
- 2 tl kerrie massala
- 1/2 tl sambal
- 1/2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Verwarm de pannenkoekenmaker en draai het knopje met het streepje recht in het midden.
Snijd ondertussen de koriander klein en meng het met de rest van de ingrediƫnten tot een egaal mengsel.
Vet de bakvorm in met een beetje olie en verdeel het mengsel over de 2 bakvormpjes.
Bak de curry broodjes ongeveer 6 minuten in de pannenkoekenmaker.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, curry, broodjes, kerrie, brood, pannenkoekenmaker, pannenkoek,