Omschrijving
Gebruik deze rasp om courgette slierten te maken of deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de daging smoor!
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 80 g uien
- 500 g runderriblappen
- 30 ml soyasaus
- 20 g bruine suikervervanger (klik hier)
- 3 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- 1/2 tl cayennepeper
- 1/2 tl komijnpoeder
- 1/2 tl korianderpoeder
- 1/4 tl nootmuskaat
- snufje peper
- snufje zout
- 1 runderbouillonblokje
- 1 el natuurazijn
- 400 g gepelde tomaten uit blik
Bereidingswijze
Kneus het knoflookteentje, snijd de ui in blokjes en de runderriblappen in grove stukken.
Braad de runderriblappen met de uien en knoflook in een pan met boter en voeg na enkele minuten de sojasaus, bruine suikervervanger en alle kruiden toe.
Voeg vervolgens het bouillonblokje, azijn en de tomaten uit blik toe en laat het ongeveer 5 minuten pruttelen. Schep het geheel in de slowcooker en stoof de daging smoor ongeveer 6 uur op low.
Notities
Maak een dubbele hoeveelheid zodat je de volgende dag nog een heerlijk maaltje kunt nuttigen!