Donut cakejes

Vandaag heb ik voor de zoete trek deze overheerlijke donut cakejes gebakken. Ze zijn mega lekker geworden! Lekker zacht, heerlijk van smaak en ook nog eens leuk om te maken. Ik heb ze gemaakt met blauwe bessen, maar met frambozen, aardbeien of bijvoorbeeld stukjes chocolade zijn ze ook echt genieten geblazen!

Ik heb de donut cakejes gebakken met deze BPA vrije bakvorm.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Donut cakejes

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 6 stuks
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per stuk


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over 6 bakvormpjes.
Bak de donut cakejes 20 minuten goudbruin in de oven.
Laat ze even afkoelen en garneer ze eventueel met poedersuikervervanger (klik).

 


Sleutelwoorden: donut, donuts, koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, cake, cakejes, blauwe bessen, bessen, keto, lowcarb,

Heb je mijn ebook makkelijke en snelle recepten al gezien?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.