Ingrediënten
- 100 g amandelmeel (klik)
- 10 g eiwitpoeder (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 30 g erythritol (klik)
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 50 g gesmolten koolhydraatarme witte chocolade (klik)
- 40 ml ongezoete melk
- 2 eieren
- 25 g blauwe bessen
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over 6 bakvormpjes.
Bak de donut cakejes 20 minuten goudbruin in de oven.
Laat ze even afkoelen en garneer ze eventueel met poedersuikervervanger (klik).
Sleutelwoorden: donut, donuts, koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, cake, cakejes, blauwe bessen, bessen, keto, lowcarb,