Omschrijving
Ik heb deze bakvormpjes gebruikt
Ingrediënten
- 25 g roomboter
- 100 g amandelmeel (klik)
- 5g eiwitpoeder (klik)
- 2 eieren
- 50g roomkaas (philadelphia naturel)
- 25 g erythritol (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 tl vanille-extract (klik)
Toppings:
- Glazuur:Â 10 g poedersuikervervanger (klik)Â gemengd met enkele tl water
- 20 g puurste chocolade
- pure hagelslag
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Smelt de boter en meng het amandelmeel, eiwitpoeder, de eieren, roomkaas, erythritol, wijnsteenbakpoeder, zout en vanille tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 5 donut vormpjes en bak de donuts 25 minuten in de oven.
Doe de toppings op de donuts (laat de chocolade uitharden in de koelkast) en geniet!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, donut, donuts,