Ingrediënten
- 50 g cottage cheese
- 2 eieren
- 40 g amandelmeel (klik)Â
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 20 g erythritol (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 35 g bevroren fruit
- 15 g gesmolten roomboter
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht naar voren staat.
Doe in beide vormen een beetje olijfolie of boter.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel, verdeel het mengsel over de 2 vormpjes.
Bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten goudbruin.
Notities
In plaats van amandelmeel kun je bijvoorbeeld ook hazelnoten gemalen tot meel.
Sleutelwoorden: broodjes, pannenkoek, cake, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, glutenvrij, lunch, brunch, pannenkoekenmaker,