Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Flatbread

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 4 porties
  • Aantal koolhydraten: 2,5 g khd per portie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de mozzarella met de roomkaas in een pannetje of magnetron.
Meng ondertussen het ei, amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, xanthaangom en zout.
Kneed vervolgens de gesmolten kaas en het amandelmeel mengsel en maak 1 grote plak van het deeg.
Maak er een mooie grote flatbread van en strooi er Italiaanse kruiden over.
Bak de flatbread 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, low carb, keto, flatbread, broodjes, brood, pizzabodem,