Omschrijving
Ik heb deze BPA-vrije bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 40 g koolhydraatarme witte chocolade (klik)
- 100 g amandelmeel (klik)
- 15 g eiwitpoeder (klik)
- 25 g bruine suikervervanger (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 3 eieren
- 35 g gesmolten roomboter
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zoutÂ
- 75 g volle kwark
- 50 ml romige kokosmelkÂ
- 10 ml citroensapÂ
- 30 g frambozen
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Smelt de witte chocolade. Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het beslag over de 6 vormpjes.
Bak de cakejes 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, low carb, keto, cake, cakejes, frambozen,