Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gehaktrol gevuld met veggies!

  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 3 personen
  • Aantal koolhydraten: 8.5khd per persoon

Omschrijving

Gebruik deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de gehaktrol!


Ingrediënten

  • 600 g gehakt
  • 1 ei
  • snufje peper
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sambal
  • 1 tl mosterd
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 100 g champignons
  • 50 g ui
  • 100 g wortel
  • 100 g paprika
  • 250 g passata

Bereidingswijze

Kruid het gehakt met het ei, peper, paprikapoeder, sojasaus, sambal en mosterd.
Leg de ontbijtspek plakjes iets overlappend onder elkaar en verdeel het gehakt over het ontbijtspek.
Snijd de champignons, ui, wortel en paprika in stukjes.
Fruit het ui met de wortel enkele minuten en voeg daarna de champignons en paprika toe.
Doe de helft van de groenten in het midden verticaal op het gehakt en rol de gehaktrol dicht.
Doe de passata bij de overige helft groenten in de pan en bak het enkele minuten mee.
Verwarm de oven op 200c.

Leg de gehaktrol in een ovenschaal en giet de passata bij de gehaktrol in de schaal.
Doe de ovenschaal 60 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, gehakt, gehaktbrood, brood,