Eerst even een leuke mededeling:
Ik heb namelijk een nieuwe functie in Oanh’s Winkeltje! Wanneer een product of bijvoorbeeld iets uit Oanh’s Bakery uitverkocht is, kun je bij het desbetreffende product je e-mailadres achterlaten. Dan laat ik direct weten wanneer het product weer op voorraad is! Ook is mijn eigen eiwitpoeder in meerdere smaken nieuw in het assortiment en verschillende pitten en noten om je Keto brood op te pimpen of bijvoorbeeld deze heerlijke muesli te maken!
En nu door naar het recept!
Ik heb namelijk dit overheerlijke gingerbread taartje gebakken. Het is een heerlijk zacht en smeuïg taartje geworden. Super makkelijk om te maken en het perfecte gebakje bij een kop koffie of thee. Ik heb pecannoten over het taartje gestrooid maar noten door het beslag is ook echt een aanrader!
Ik heb het gingerbread taartje gebakken met deze keramische springvorm.
Klik hier voor meer cake recepten!
Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten! (Boeken 2 & 7 staan tijdelijk in de aanbieding! )
Print
Gingerbread taartje
- Bereidingstijd: 55 minuten
- Porties: 12 puntjes
- Aantal koolhydraten: 2 g khd per puntje
Ingrediënten
Cake:
- 120 g roomboter op kamertemperatuur
- 125 g amandelmeel (webshop)
- 50 g kokosmeel (webshop)
- 85 g erythritol (webshop)
- 2 el gingerbread kruiden (webshop)
- 50 g stroopvervanger karamel (webshop)
- 2 tl vanille-extract (webshop)
- 120 g roomkaas
- 2 eieren
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (webshop)
- snufje zout
Topping:
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten van de cake tot een egaal mengsel, vet de springvorm in en schep het mengsel in de springvorm.
Bak de cake 45 minuten goudbruin in de oven en laat het afkoelen.
Maar de topping door de roomkaas te mengen met de erythritol poeder.
Verdeel de topping over de cake en strooi gehakte pecannoten over het geheel.
Sleutelwoorden: gebak, taart, koolhydraatarme, koolhydraatarm, glutenvrij, glutenvrije, suikervrij, suikervrije, keto, low carb,