Greensweet stevia druppels

Greensweet stevia druppels

Dit artikel gaat over Greensweet stevia druppels. Ik leg uit wat Greensweet stevia druppels zijn, waarom ik het graag gebruik en wat ik er het liefst van maak.

In tegenstelling tot een heleboel andere stevia druppels bestaat Greensweet helemaal uit natuurlijke ingrediënten. Ze worden namelijk gemaakt van pure extracten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van chemische smaakmakers of versterkers. De Greensweet druppels met cacaosmaak wordt bijvoorbeeld gemaakt van pure cacao. Mensen die hier allergisch voor zijn kunnen daarom dit smaakje beter overslaan. Daarnaast bevat de stevia geen calorieën, geen suikers en heeft het een glycemische index van nul. Dat betekent dat het geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel, dat maakt de stevia druppels ook geschikt voor mensen met diabetes.

1 druppel staat gelijk aan 1 theelepel suiker. Je hebt er dus niet veel van nodig!
Met het handige pipetje kan je precies doseren hoeveel je wilt gebruiken.

Het leuke is dat je met slechts een paar druppeltjes je baksels, drankjes en ander lekkers een verrassende smaak kan geven. De druppels kun je gebruiken in baksels tot 200c.
De smaak wordt wel iets minder sterk bij verwarming. Bij baksels mag je daarom best meer druppels gebruiken. De druppels vind ik het lekkerst in cakes, taarten, koekjes, limonade en yoghurt en koffie!

Bewaar de druppels op een donkere en koele plaats.

Klik op de links hieronder voor recepten met Greensweet druppels:

Sinaasappel mugcake

Caramel muffins met choco topping

Kersen puddinkjes

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*