Hartige pannenkoeken

Gisteren heb ik deze klassieke hartige pannenkoeken gemaakt. Ik heb ze gemaakt met bacon en kaas, maar mij lijkt spinazie en gerookte zalm of champignons met bacon en kaas ook heullll erg lekker! Ik heb ze zo mooi gekregen dankzij deze pannenkoekenmaker en ze zijn ook nog eens in een handomdraai gemaakt! Ik vind hartige pannenkoeken heerlijk met deze stroopvervanger, maar mijn man vindt het maar een gekke combinatie. 

Als je er een zoete pannenkoek van wilt maken, kun je er bijvoorbeeld deze bruine suikervervanger voor gebruiken, vanille-extract, kaneel of cacaopoeder proberen toe te voegen en heerlijk rood fruit!

Hier kun je alle recepten vinden met de pannenkoekenmaker.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hartige pannenkoeken

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 3.8 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediƫnten


Bereidingswijze

Bak de bacon enkele minuten in de pan en snijd ze doormidden.
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Mix de amandelmeel en eiwitpoeder met het ei en de melk tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de vormpjes, leg de plakjes bacon erbovenop en strooi de kaas over de pannenkoekjes.
Bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoekenmaker, hartig

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Dankjewel, zal het morgen is uitproberen in de pannenkoekmaker?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.