Omschrijving
Ik heb deze springvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 125 g buffelmozzarella
- 1 ei
- 50 g amandelmeel (klik)
- 75 g roomkaas
- pizza kruiden
Topping:
- 40 g tommies snoeptomaten
- 20 g snoeppaprika’s
- 20 g rode ui
- 15 g champignons
- pizza kruidenmix
- 2 eitjes
- parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Verkruimel de mozzarella en meng de ingredienten voor de bodem tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel in de springvorm en bak de bodem 20 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de groenten in plakjes en zet het apart.
Haal de bodem uit de oven en breek de eitjes over de springvorm.
Verdeel de gesneden groenten over de eitjes en rasp de kaas over het geheel.
Bak de pizza tot slot nogmaals 15 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pizza, gezond, healthy,