Omschrijving
Ik heb deze broodjes gemaakt met de pannenkoekenmaker.
Ingrediënten
- 75 g amandelmeel
- 75 g kruidenroomkaas
- 25 g Griekse yoghurt
- 15 g tomatenpuree
- 1 ei
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- snufje Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Verdeel het mengsel over de 2 vormpjes en bak de broodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat en klaar is kees!
Notities
Je kan de broodjes ook in de oven maken. Bak de broodjes dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pesto, Italiaans, Italiaanse, brood, broodjes, pannenkoek, pannenkoekenmaker