Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 10 g zongedroogde tomaat
- 1 ei
- 50 g kwark
- 75 g amandelmeel (webshop)
- 1 tl Italiaanse kruiden (webshop)
- 50 g kruidenroomkaas
- 50 g pesto
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Topping:
- geitenkaas
- zongedroogde tomaat
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Snijd het zongedroogde tomaatje fijn.
Mix het ei luchtig met de kwark en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de broodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat.
Notities
Je kan de broodjes ook in de oven maken. Bak de broodjes dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoeken, broodje, brood, broodjes, pesto,