Kaas-uien broodjes uit de pannenkoekenmaker!

Het is weer een mooie zonnige ochtend! Ik hou ervan, wij gaan meestal na het ontbijt even lekker naar buiten want dan is het nog heerlijk rustig. Straks gaan we fietsen dus dat vraagt om een power ontbijtje. Ik heb deze hartige broodjes gemaakt, met kaas en ui! Een pittige twist vind ik als Aziaat standaard een goed idee, dus zit er een tl sambal bij. Een tl tomatenpuree voldoet overigens ook als je niet van de pit houdt! Ik heb ze natuurlijk gemaakt met de pannenkoekenmaker van Oanh’s Winkeltje. In 10 minuten gefixt, zo in elkaar gepiept! 

Meer recepten met de pannenkoekenmaker vind je hier!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaas-uien broodjes uit de pannenkoekenmaker!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 2.6 g khd per stuk

Omschrijving

Kijk hier voor meer pannenkoekenmaker recepten!

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Snijd de ui in dunne ringen.
Doe in beide vormen een beetje boter.
Mix de amandelmeel en eiwitpoeder met het ei en de kwark, sambal, bakpoeder, zout, Italiaanse kruiden, ui en geraspte kaas  (laat een beetje ui en kaas over voor bovenop de broodjes) tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de vormpjes, leg de overige ui en geraspte kaas bovenop de broodjes.
Bak de broodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaas, ui, uien, broodjes, pannenkoek, pannenkoeken, pannenkoekenmaker

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

5 Comments

  1. Hallo Oahn
    In het recept van de broodjes kom ik eiwitpoeder tegen.
    Kan ik dit ook vervangen door wat anders?
    Of kan ik dit ook bij jou kopen?

    Groeten

  2. jacqueline

    Hoi ,

    Kan je. Ipv kwark ook ricotta of huttenkase gebruiken

    • Supergoed gelukt! Omdat ik geen kwark in huis had heb ik creme fraiche en een beetje verse room gebruikt. De sambal verving ik door rode pesto, en om het af te maken roerde ik ook wat gesneden olijven en verkruimelde feta door het beslag. Heerlijk smaakvol dus, en geweldig dat ze luchtig zijn!!

Laat een antwoord achter aan Tineke Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.