Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaneelcakejes met glaze!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb de cake gebakken met deze bakvorm.


Ingrediënten

Cake:

Kaneel vulling:

Glaze:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Mix de ingrediënten van de cake tot een luchtig en egaal beslag en schep het beslag in de bakvorm.
Meng de ingredienten van de kaneel vulling samen en schep het mengsel speels over het cake mengsel in de bakvorm.
Bak de cake 25 minuten goudbruin in de oven.
Maak ondertussen de glaze door de roomkaas te mengen met de slagroom, bruine suikervervanger en vanille.
Verdeel de glaze over de cake zodra deze klaar is en deels afgekoeld.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaneel, glaze, cake, cakejes,