Ingrediënten
- 25 g ui
- 1 teentje knoflook
- 2 el kokosolie
- 1 kipfilet
- 1 cm blokje verse gember
- 2 el kerrie massala
- 1 tl paprikapoeder
- 1/2 tl kurkuma
- 1 el sojasaus
- 65 g paprika
- 50 g champignons
- 1/2 bouillonblokje
- 200 ml kokosmelk
- peper
- zout
Bereidingswijze
Snijd het uitje en de knoflook fijn.
Fruit het in een pan met kokosolie.
Snijd de kipfilet in blokjes en voeg het met alle kruiden en de sojasaus toe aan de pan.
Snijd ondertussen de paprika en champignons in stukjes en voeg het bij de kip in de pan.
Voeg na enkele minuten de gember, het bouillonblokje en de kokosmelk toe en breng het aan de kook.
Draai het vuur zachter en laat het geheel pruttelen totdat de kip mals is gebakken.
Voeg na smaak peper en zout toe.