Kip-shoarma Wraps


Shoarma eet men vaak met een shoarmabroodje of pita broodje.
Dit keer heb ik de Kip Shoarma met klaargemaakt.
Zo lekker, makkelijk en heerlijk met een salade 🙂

Ingrediënten 2 personen

  • 4 Koolhydraatarme Wraps
  • 400 gram kipshoarma
  • snufje cayennepeper
  • snufje knoflookpoeder
  • snufje djintan
  • snufje ketoembar
  • snufje nootmuskaat
  • snufje paprikapoeder
  • snufje kurkuma
  • snufje peper
  • snufje gemberpoeder
  • snufje kaneel
  • 4 champignons
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 ui
  • 100 gram geraspte kaas

Salade

  • gemengde salade
  • cherry tomaatjes
  • 1/6 rode ui
  • 1 avocado

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 200c
Kruid de kipshoarma met alle droge kruiden
Snijd de ui in repen en fruit de ui in een pan met kokosolie
Doe de kip bij de ui in de pan en doe er na enkele minuten gesneden paprika bij
Als de kip gaar is gebakken, verdeel je de kip over 4 wraps
Rol de wraps dicht en leg ze in een ovenschaal
Strooi de geraspte kaas over de wraps en bak de wraps voor 15 minuten (totdat de kaas goudbruin is geworden)

Maak ondertussen een frisse salade
Ik heb een salade gemaakt van gemengde sla, rode ui, avocado en paprika 🙂
Het lijkt me ook heerlijk met Mexicaanse sala saus en wat quacamole!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.