Koekencake!

Koekencake!


 

Het is WEEKEND!!! Het ruikt hier naar koekjes en I love it!
Ook deze cake is weer mega snel in elkaar geflanst en ideaal voor bij een verwen momentje.
Ik heb er heerlijk van genoten als brunch!
Hieronder is het recept te vinden. (klik hier voor de omeletmaker)
Een heel fijn weekend allemaal!

 

Bereidingswijze:

Meng alle ingredienten tot een egaal mengsel.
Giet het mengsel in de omeletmaker (of in een bakvorm voor in de oven)
Bak de cake ongeveer 9 minuten in de omeletmaker of 25 minuten in de oven op 180c.

Ik heb er roomkaas met koekkruiden bij gedaan, maar hij is ook heerlijk met slagroom!

 

Geniet! X

11 Reacties

  1. Bedoel je met niet fijn kokosmeel dan de kokosrasp?
    Bedankt alvast!

    • Nee rasp is weer te grof! ๐Ÿ˜

      • ๐Ÿ˜„ ok.. maar kan de fijnere wel gebruikt worden? Wist niet eens dat er verschillende bestonden…๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

        • Ja dat zou kunnen. Alleen worden baksels met fijne kokosmeel een stuk droger. Ik zou dan sowieso extra Griekse yoghurt toevoegen en iets minder kokosmeel. Het moet een soort van stevig pannenkoekenbeslag worden. Dan kan je dat als graadmeter gebruiken! ๐Ÿ™‚

  2. Ja dat zou ik ook graag willen weten ๐Ÿ™‚

  3. Dank je voor weer een lekkere bijdrage voor de omelet maker. Is dit recept bedoelt, voor 1 koeken cake?

  4. In wat voor vorm (welke grootte) kan dit in de oven (airfryer)?

  5. Welk merk grof kokosmeel gebruik jij? En waar is dat te koop. Ik ken alleen de fijne soorten.

  6. Oahn, waar heb jij je omeletmaker vandaan?? Kan hem nergens vinden….

  7. Gisteravond deze koeken gemaakt, met een flinke lepel Griekse yoghurt erbij. Smaakte heerlijk en zeker niet droog. Had het recept dubbel gemaakt en haalde daar 3 flinke koeken uit.
    Was het recept voor 1 koek? Dan kan ik berekenen hoeveel kh in de mijne zitten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*