Kokos blauwe bessen scones

Eerder heb ik mezelf en de mannen op deze glutenvrije, koolhydraatarme en suikervrije scones getrakteerd! Ze zijn perfect van smaak en niet alleen lekker als verwen ontbijtje, maar ook gewoon als tussendoortje!

De kokos en blauwe bessen zijn ze niet alleen een heerlijke combinatie, maar ook een absolute aanrader voor de mensen die niet van amandelmeel houden en ook nog eens mega makkelijk om te maken. Je kunt een grote batch maken voor in de vriezer, ideaal om een voorraadje van te maken. Ik vind ze uit de vriezer het allerlekkerst als ze nog even kort in de oven of airfryer opgewarmd zijn!

Ik heb deze BPA-vrije bakvorm gebuikt.

Klik hier voor meer scones en muffin recepten.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten! (Boek 6 & 7 zijn nog even als combi deal afgeprijsd!)

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kokos blauwe bessen scones

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 6 stuks
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per stuk


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten tot een egaal mengsel en verdeel het over 6 vormpjes.
Bak de scones 30-35 gaar in de oven.


Sleutelwoorden: scones, muffins, cupcakes, koolhydraatarm, low carb, keto, glutenvrij, suikervrij, kokosmeel, kokos, blauwe bessen,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.