Ingrediënten
- 100 gram koolhydraatarme chocolade  (klik)
- 60 g geraspte kokos
- 60 g romige kokosmelk
- 30 g gesmolten kokosolie
- 15 g erythritol (klik)
- 2 tl vanille-extract (klik)
Bereidingswijze
Maal de kokosvulling door de kokosrasp met de romige kokosmelk, kokosolie, erythirol en vanille te mengen.
Vul 4 vormpjes en druk het kokosmengsel goed aan in de vormpjes en laat het in de vriezer uitharden voor minimaal een uur.
Smelt de chocolade au bain-marie en laat het iets afkoelen.
Haal de kokosvulling uit de vriezer en dip het door de chocolade.
Laat het weer in de vriezer uitharden voor ongeveer een half uur.
Sleutelwoorden: kokos, chocolade, low carb, keto, koolhydraatarme, glutenvrije, bounty, snoep, ijs, ijsjes, snoepjes,