Nieuw: Webshop!

Bijna dagelijks krijg ik via mijn foodblog op facebook vragen zoals: “waar kan ik het beste amandelmeel krijgen, met een laag aantal koolhydraten, welke Stevia gebruik jij, waar kan ik de triangelbakvorm voor de junglebroodjes vinden etc…”, vandaar dat ik samen met Danielle een webshop heb opgestart. Ik probeer zoveel mogelijk producten waar ik zelf graag mee werk, onder 1 dak aan te bieden, van amandelmeel tot stevia en van pompoenpitten tot bakvormen. Maar kijk ook eens bij onze nieuwe koolhydraatarme meelsoorten. Op mijn blog zal ik regelmatig recepten plaatsen met deze nieuwe, koolhydraatarme, meelsoorten.

Ik gebruik altijd producten die zo laag mogelijk in koolhydraten zijn. Amandelmeel bv kan enorm variëren in aantal koolhydraten. Kokosmeel is er nog zo één. Deze selectie heb ik al gedaan voor jou. Dat scheelt een hoop speurwerk. Ook werk ik zelf graag met biologische en pure producten.

Ik hoop je een beetje op te weg te helpen met je speurtocht en als je iets mist in ons assortiment kun je ons altijd een mailtje sturen. Ik kan dan kijken of er meer vraag naar dit product is en of er mogelijkheden zijn om in te kopen. Wel wil ik altijd zelf achter de producten staan die ik aanbied via de webshop. Ik bied alleen kwalitatief hoogstaande producten aan. Zo zullen onze bakvormen niet gaan schilferen, zijn voedselveilig en heb je 2 jaar garantie. Ik zal regelmatig nieuwe producten toevoegen, dus bezoek onze site regelmatig.

Groetjes,

Oanh & Daniëlle

Klik hier om naar mijn webshop te gaan!!